Muovituotteiden työstö, asennus- ja huoltopalvelut sekä levyntyöstö

Plastservice Oy työstää laadukkaita ja käyttökohteisiinsa suunniteltuja kestomuovituotteita valmiiden piirustusten mukaan.

Palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaispalvelut kestomuovituotteiden toimitukseen. Muovituotevalmistuksen lisäksi saat meiltä suunnittelupalvelut, asennuspalvelut sekä huolto- ja korjauspalvelut. Muovituoteasennus- ja korjauspalvelumme yltää niin paineputkistoihin kuin ilmastointikanavistoihinkin. Ammattitaitomme kattaa myös prosessiputkihitsauksen ja muut erikoistyöstömenetelmät. Lisäksi tarjoamme muun muassa allasvuoraukset, alihankintatyöt ja levyntyöstön.

Toimitamme käyttökohteen mukaiset kestomuovituotteet vaativiinkin kohteisiin, tutustu referensseihimme!

Tuotteiden työstö ja jalostus

Jatkojalostamme laadukkaita ja yksilöllisiä kestomuovituotteita erilaisiin putkijärjestelmiin, kuten LVI-asennusten vaatimiin putkistoihin sekä maakaasujärjestelmiin. 

Erikoistuotteina suunnittelemme ja työstämme myös esimerkiksi prosessialtaat ja kemikaalisäiliöt, joiden korroosiovapaa materiaali valitaan aina säilytettävän kemikaalin mukaan.

Lue lisää tuotteista ja palveluistamme:

Hinnoittelu

Työkohteet ovat hyvin erilaisia ja työn hinta vaihtelee tehtävän työn määrästä ja käytetyistä materiaaleista riippuen. Annamme alustavan hinta-arvion suunnitelman pohjalta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää muovituotteiden jalostuksesta ja palveluistamme!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa
Muovituotevalmistus Kerava

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Plastservice Oy
Yhteystie 2
04220 KERAVA

Y-tunnus: 0738084-3
Puh: +358207121480

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Plastservice Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.