Muovituotteiden työstö, asennus- ja huoltopalvelut sekä levyntyöstö

Plastservice Oy työstää laadukkaita ja käyttökohteisiinsa suunniteltuja kestomuovituotteita valmiiden piirustusten mukaan.

Palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaispalvelut kestomuovituotteiden toimitukseen. Muovituotevalmistuksen lisäksi saat meiltä suunnittelupalvelut, asennuspalvelut sekä huolto- ja korjauspalvelut. Muovituoteasennus- ja korjauspalvelumme yltää niin paineputkistoihin kuin ilmastointikanavistoihinkin. Ammattitaitomme kattaa myös prosessiputkihitsauksen ja muut erikoistyöstömenetelmät. Lisäksi tarjoamme muun muassa allasvuoraukset, alihankintatyöt ja levyntyöstön.

Toimitamme käyttökohteen mukaiset kestomuovituotteet vaativiinkin kohteisiin, tutustu referensseihimme!

Tuotteiden työstö ja jalostus

Jatkojalostamme laadukkaita ja yksilöllisiä kestomuovituotteita erilaisiin putkijärjestelmiin, kuten LVI-asennusten vaatimiin putkistoihin sekä maakaasujärjestelmiin. 

Erikoistuotteina suunnittelemme ja työstämme myös esimerkiksi prosessialtaat ja kemikaalisäiliöt, joiden korroosiovapaa materiaali valitaan aina säilytettävän kemikaalin mukaan.

Lue lisää tuotteista ja palveluistamme:

Hinnoittelu

Työkohteet ovat hyvin erilaisia ja työn hinta vaihtelee tehtävän työn määrästä ja käytetyistä materiaaleista riippuen. Annamme alustavan hinta-arvion suunnitelman pohjalta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää muovituotteiden jalostuksesta ja palveluistamme!

Kerro meistä kavereillesi

Muovituotevalmistus Kerava

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!