Muovituoteasennus, valmistus ja levyntyöstö

Plastservice Oy on Keravalla sijaitseva muovituotteisiin erikoistunut yritys. Tuotteillamme on kysyntää muun muassa kemian teollisuudessa, veden- ja pintakäsittelylaitoksissa, elektroniikkateollisuudessa sekä ilmastointi- ja maanrakennusliikkeissä. Palvelemme asiakkaitamme pääosin Uudenmaan alueella, mutta myös muualla maassa. Tutustu referensseihimme!

Plastservice Oy aloitti toimintansa 1989 muovituoteasennuksiin ja -korjauksiin erikoistuneena yrityksenä. Voimakas kysyntä laajensi toimintamme nopeasti kestomuovituotteiden laitevalmistukseen, asennukseen ja levyntyöstöön. Tänä päivänä palvelumme kattaa niin suunnittelun, toteutuksen kuin huollonkin. Tutustu palveluihimme lähemmin!

Olemme kasvaneet tasaisesti jokaisena toimintavuotenamme. Kasvumme perustana ovat laadukas työ, ajanmukaiset menetelmät ja aikataulun mukaiset toimitukset. Niistä pidämme kiinni jatkossakin!

Plastservice Oy panostaa kestävään yhteistyöhön ja tyytyväinen asiakas on yritykselle kunnia-asia – ota yhteyttä!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 2Jaa

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Plastservice Oy
Yhteystie 2
04220 KERAVA

Y-tunnus: 0738084-3
Puh: +358207121480

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Plastservice Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.