Muovihitsaus ammattitaidolla

Etsitkö ammattitaitoisia muovihitsauksen ammattilaisia? Muovin hitsaus on erikoisosaamista vaativa ala. Plastservice Oy on muovituotteiden jatkojalostukseen erikoistunut yritys, jonka palveluihin kuuluu myös muovihitsaus. Palvelemme teollisuuden toimijoita, rakennusliikkeitä ja yksityisiä asiakkaita Helsingissä, Keravalla ja Uudellamaalla, mutta myös koko Suomen alueella.

Suunnittelun, jatkojalostuksen ja asennuksen lisäksi hoidamme muovikorjaukset kaikissa kohteissa. Työntekijämme hallitsevat prosessihitsauksen, muovihitsauksen sekä muut erikoistyömenetelmät, joita teemme niin omissa toimitiloissa kuin paikan päälläkin.

Käytämme vain puhtaita hitsauslankoja ja työstämme puhtaita muovilaatuja, kuten polyeteeni, polypropeeni ja PVDF. Jos haluat varmistua laadukkaasta lopputuloksesta, muovihitsaus kannattaa jättää osaavalle ammattilaiselle.

Muovin hitsaus – tekniikat ja osaaminen

Työtapoihimme kuuluvat useat erilaiset muovihitsaustekniikat, joista valitsemme sopivimman työstettävän kohteen mukaan. Meiltä sujuvat niin puskuhitsaus, ekstruuderihitsaus kuin käsin hitsauskin, jonka teemme aina tarkasti ja huolellisesti. Muovihitsaus vaatii pitkää kokemusta ja korkeaa ammattitaitoa, jotta lopputulos on varmasti kestävä ja huolellisesti viimeistelty. 

Lue lisää tuotteista ja palveluistamme:

Muovin ja muoviputken hitsaus on erikoisosaamista ja ammattilaisen työkaluja vaativaa hommaa, johon kannattaa tilata aina alan asiantuntija. Meihin voit luottaa kaikenlaisessa muovin työstämisessä, myös muovihitsaus onnistuu meiltä vankan kokemuksen vuoksi laadukkaasti sekä nopealla aikataululla. Tilaa muovihitsaus meiltä vaikka heti tänään. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous.

Kerro meistä kavereillesi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!