Muovihitsaus ammattitaidolla

Etsitkö ammattitaitoisia muovihitsauksen ammattilaisia? Muovin hitsaus on erikoisosaamista vaativa ala. Plastservice Oy on muovituotteiden jatkojalostukseen erikoistunut yritys, jonka palveluihin kuuluu myös muovihitsaus. Palvelemme teollisuuden toimijoita, rakennusliikkeitä ja yksityisiä asiakkaita Helsingissä, Keravalla ja Uudellamaalla, mutta myös koko Suomen alueella.

Suunnittelun, jatkojalostuksen ja asennuksen lisäksi hoidamme muovikorjaukset kaikissa kohteissa. Työntekijämme hallitsevat prosessihitsauksen, muovihitsauksen sekä muut erikoistyömenetelmät, joita teemme niin omissa toimitiloissa kuin paikan päälläkin.

Käytämme vain puhtaita hitsauslankoja ja työstämme puhtaita muovilaatuja, kuten polyeteeni, polypropeeni ja PVDF. Jos haluat varmistua laadukkaasta lopputuloksesta, muovihitsaus kannattaa jättää osaavalle ammattilaiselle.

Muovin hitsaus – tekniikat ja osaaminen

Työtapoihimme kuuluvat useat erilaiset muovihitsaustekniikat, joista valitsemme sopivimman työstettävän kohteen mukaan. Meiltä sujuvat niin puskuhitsaus, ekstruuderihitsaus kuin käsin hitsauskin, jonka teemme aina tarkasti ja huolellisesti. Muovihitsaus vaatii pitkää kokemusta ja korkeaa ammattitaitoa, jotta lopputulos on varmasti kestävä ja huolellisesti viimeistelty. 

Lue lisää tuotteista ja palveluistamme:

Muovin ja muoviputken hitsaus on erikoisosaamista ja ammattilaisen työkaluja vaativaa hommaa, johon kannattaa tilata aina alan asiantuntija. Meihin voit luottaa kaikenlaisessa muovin työstämisessä, myös muovihitsaus onnistuu meiltä vankan kokemuksen vuoksi laadukkaasti sekä nopealla aikataululla. Tilaa muovihitsaus meiltä vaikka heti tänään. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Plastservice Oy
Yhteystie 2
04220 KERAVA

Y-tunnus: 0738084-3
Puh: +358207121480

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Plastservice Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.