Muovin työstö ja muovin korjaus

Plastservice Oy on monipuolisesti palveleva muovituotteiden erikoisliike. Toimialaamme kuuluu kestomuovituotteiden suunnittelu ja jatkojalostus sekä muovin työstö ja muovin korjaus. Toimitamme tuotteita muun muassa teollisuuden toimijoille, rakennusliikkeille sekä yksityisille asiakkaille Helsinkiin, Keravalle ja Uudellemaalle, mutta myös koko Suomen alueelle. Niin muovin työstö, kuin myös muovin korjaus onnistuvat kattavasti.

Muovin työstö onnistuu monipuolisesti

Jatkojalostamme yksilölliset muovituotteet erilaisiin putkijärjestelmiin, kuten LVI-asennuksiin ja maakaasujärjestelmiin. Raaka-aineena käyttämämme kestomuovin monipuolisten ominaisuuksien ansiosta materiaali sopii käytettäväksi monenlaisissa käyttökohteissa.

Jatkojalostamiamme kestomuovivalmisteita ovat esimerkiksi LVI-putket, prosessilaatat, kemikaalisäiliöt sekä prosessipenkit. Muovin työstö tapahtuu valmiiden piirustusten mukaan.

Muovin korjaus ja siihen liittyvät ratkaisut

Jatkojalostuksen lisäksi korjaamme myös muoviputket ja tuotteet joko paikan päällä tai omissa toimitiloissamme. Ammattilaisemme korjaavat ammattitaidolla niin paineputkistot kuin ilmastointikanavatkin. Muovin korjaus tehdään monen vuoden kokemuksella ja asiantuntemuksella.

Lue lisää tuotteista ja palveluistamme:

Pyydä tarjous jo tänään, muovin korjaus tai muovin työstö kannattaa tilata alan asiantuntevalta ammattilaiselta.

Kerro meistä kavereillesi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!