Muovin työstö ja muovin korjaus

Plastservice Oy on monipuolisesti palveleva muovituotteiden erikoisliike. Toimialaamme kuuluu kestomuovituotteiden suunnittelu ja jatkojalostus sekä muovin työstö ja muovin korjaus. Toimitamme tuotteita muun muassa teollisuuden toimijoille, rakennusliikkeille sekä yksityisille asiakkaille Helsinkiin, Keravalle ja Uudellemaalle, mutta myös koko Suomen alueelle. Niin muovin työstö, kuin myös muovin korjaus onnistuvat kattavasti.

Muovin työstö onnistuu monipuolisesti

Jatkojalostamme yksilölliset muovituotteet erilaisiin putkijärjestelmiin, kuten LVI-asennuksiin ja maakaasujärjestelmiin. Raaka-aineena käyttämämme kestomuovin monipuolisten ominaisuuksien ansiosta materiaali sopii käytettäväksi monenlaisissa käyttökohteissa.

Jatkojalostamiamme kestomuovivalmisteita ovat esimerkiksi LVI-putket, prosessilaatat, kemikaalisäiliöt sekä prosessipenkit. Muovin työstö tapahtuu valmiiden piirustusten mukaan.

Muovin korjaus ja siihen liittyvät ratkaisut

Jatkojalostuksen lisäksi korjaamme myös muoviputket ja tuotteet joko paikan päällä tai omissa toimitiloissamme. Ammattilaisemme korjaavat ammattitaidolla niin paineputkistot kuin ilmastointikanavatkin. Muovin korjaus tehdään monen vuoden kokemuksella ja asiantuntemuksella.

Lue lisää tuotteista ja palveluistamme:

Pyydä tarjous jo tänään, muovin korjaus tai muovin työstö kannattaa tilata alan asiantuntevalta ammattilaiselta.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Plastservice Oy
Yhteystie 2
04220 KERAVA

Y-tunnus: 0738084-3
Puh: +358207121480

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Plastservice Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.