Muoviset ilmastointiputket kohteesta rippumatta

Yksilölliset muoviset ilmastointiputket jatkojalostaa Plastservice Oy. Käytämme valmistuksessamme laadukkaita kestomuovilaatuja ja siksi voimme valmistaa huippulaatuisia tuotteita moniin erilaisiin käyttökohteisiin – muovinen ilmastointiputki valmistuu aina laadukkaasta materiaalista. Toimitamme tuotteita esimerkiksi ilmastointiliikkeille, rakennusalan yrityksille, teollisuusalan toimijoille sekä yksityisille kuluttajille. Palvelemme asiakkaitamme Helsingissä, Keravalla ja Uudellamaalla, mutta myös koko Suomen alueella.

Valmistamme tuotteemme korkealaatuisista raaka-aineista, joka varmistaa luotettavuuden kaikissa käyttökohteissa, olivat kohteen vaatimukset kuinka korkeita tahansa. Materiaalina käytämme korkealaatuista kestomuovia, josta on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja kaikenlaisiin kohteisiin. Valitsemme sopivimman materiaalin kohteen ja käyttötarkoituksen mukaan. Voimme valmistaa tuotteet joko valmiiden piirustusten pohjalta tai yksilöllisesti mitoitettuna. Meiltä saat myös erikoisvalmisteiset ilmastointiputket, jotka valmistetaan haponkestävästä polyeteenistä.

Muoviset ilmastointiputket remontteihin

Valmistamme yksilölliset muoviset ilmastointiputket kaikenlaisiin ilmastointiremontteihin. Olipa kyseessä teollisuushalli tai yksityiskoti, autamme mielellämme sopivan ratkaisun toteuttamisessa. Muovinen ilmastointiputki tai -putkistot on mahdollista mitoittaa tarkasti kohteen mukaan ja valmistaa käyttötarkoitukseen sopivista materiaaleista. Panostamme aina laadukkaaseen työn jälkeen, koska meille tyytyväinen asiakas on tärkein.

Lue lisää tuotteista ja palveluistamme:

Muovinen ilmastointiputki kohteeseen kuin kohteeseen kannattaa tilata alan asiantuntijalta. Saat meiltä laadukkaat tuotteet nopeassa ajassa. Ota yhteyttä ja tilaa ilmastointiputket meiltä tai kysy lisää palveluistamme.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Plastservice Oy
Yhteystie 2
04220 KERAVA

Y-tunnus: 0738084-3
Puh: +358207121480

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Plastservice Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Ilmastointiputki | Yksilölliset ilmastointiputket jatkojalostaa Plastservice Oy. Kysy lisää ja pyydä tarjous!