Muoviset ilmastointiputket kohteesta rippumatta

Yksilölliset muoviset ilmastointiputket jatkojalostaa Plastservice Oy. Käytämme valmistuksessamme laadukkaita kestomuovilaatuja ja siksi voimme valmistaa huippulaatuisia tuotteita moniin erilaisiin käyttökohteisiin – muovinen ilmastointiputki valmistuu aina laadukkaasta materiaalista. Toimitamme tuotteita esimerkiksi ilmastointiliikkeille, rakennusalan yrityksille, teollisuusalan toimijoille sekä yksityisille kuluttajille. Palvelemme asiakkaitamme Helsingissä, Keravalla ja Uudellamaalla, mutta myös koko Suomen alueella.

Valmistamme tuotteemme korkealaatuisista raaka-aineista, joka varmistaa luotettavuuden kaikissa käyttökohteissa, olivat kohteen vaatimukset kuinka korkeita tahansa. Materiaalina käytämme korkealaatuista kestomuovia, josta on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja kaikenlaisiin kohteisiin. Valitsemme sopivimman materiaalin kohteen ja käyttötarkoituksen mukaan. Voimme valmistaa tuotteet joko valmiiden piirustusten pohjalta tai yksilöllisesti mitoitettuna. Meiltä saat myös erikoisvalmisteiset ilmastointiputket, jotka valmistetaan haponkestävästä polyeteenistä.

Muoviset ilmastointiputket remontteihin

Valmistamme yksilölliset muoviset ilmastointiputket kaikenlaisiin ilmastointiremontteihin. Olipa kyseessä teollisuushalli tai yksityiskoti, autamme mielellämme sopivan ratkaisun toteuttamisessa. Muovinen ilmastointiputki tai -putkistot on mahdollista mitoittaa tarkasti kohteen mukaan ja valmistaa käyttötarkoitukseen sopivista materiaaleista. Panostamme aina laadukkaaseen työn jälkeen, koska meille tyytyväinen asiakas on tärkein.

Lue lisää tuotteista ja palveluistamme:

Muovinen ilmastointiputki kohteeseen kuin kohteeseen kannattaa tilata alan asiantuntijalta. Saat meiltä laadukkaat tuotteet nopeassa ajassa. Ota yhteyttä ja tilaa ilmastointiputket meiltä tai kysy lisää palveluistamme.

Kerro meistä kavereillesi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Ilmastointiputki | Yksilölliset ilmastointiputket jatkojalostaa Plastservice Oy. Kysy lisää ja pyydä tarjous!