Muoviosien valmistus ja muovityöt

Muoviosien yksilöllinen valmistus ja erilaiset muovityöt ovat Plastservice Oy:n erikoisosaamista. Jatkojalostamme laadukkaat muovituotteet lukuisiin erilaisiin tarpeisiin, esimerkiksi kemian teollisuudelle, veden- ja pintakäsittelylaitoksille, elektroniikkateollisuudelle sekä ilmastointi- ja maanrakennusliikkeille. Palvelemme asiakkaitamme Helsingissä, Keravalla ja Uudellamaalla, mutta myös koko Suomen alueella.

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, johon kuuluu suunnittelu, valmistus, asennus ja huolto. Muoviosien valmistus tapahtuu joko valmiiden piirustusten pohjalta tai asiakkaan toivomien mittojen mukaan. Teemme ammattitaidolla myös erilaiset muovityöt, kuten asennukset, korjaukset, hitsaukset ja muut alan erikoistyöt.

Plastservice Oy valmistaa erilaiset muoviosat

Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia muoviosia kaikenlaisiin putkijärjestelmiin, kuten maakaasujärjestelmiin ja LVI-putkistoihin. Käytössämme on lukuisia erilaisia kestomuovilaatuja, joten voimme valmistaa kestävää laatua mihin tahansa kohteeseen. Meiltä saat niin muovityöt kuin myös erikoistuotteet, kuten korroosiovapaat kemikaalisäiliöt ja prosessialtaat suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen asti. 

Lue lisää tuotteista ja palveluistamme:

Tilaa muovityöt alan ammattilaisilta

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous vaikka heti, muovityöt kannattaa tilata kokeneelta alan asiantuntijalta. Muoviosien valmistus onnistuu meiltä monen vuoden kokemuksella.

Kerro meistä kavereillesi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!