Muoviosien valmistus ja muovityöt

Muoviosien yksilöllinen valmistus ja erilaiset muovityöt ovat Plastservice Oy:n erikoisosaamista. Jatkojalostamme laadukkaat muovituotteet lukuisiin erilaisiin tarpeisiin, esimerkiksi kemian teollisuudelle, veden- ja pintakäsittelylaitoksille, elektroniikkateollisuudelle sekä ilmastointi- ja maanrakennusliikkeille. Palvelemme asiakkaitamme Helsingissä, Keravalla ja Uudellamaalla, mutta myös koko Suomen alueella.

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, johon kuuluu suunnittelu, valmistus, asennus ja huolto. Muoviosien valmistus tapahtuu joko valmiiden piirustusten pohjalta tai asiakkaan toivomien mittojen mukaan. Teemme ammattitaidolla myös erilaiset muovityöt, kuten asennukset, korjaukset, hitsaukset ja muut alan erikoistyöt.

Plastservice Oy valmistaa erilaiset muoviosat

Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia muoviosia kaikenlaisiin putkijärjestelmiin, kuten maakaasujärjestelmiin ja LVI-putkistoihin. Käytössämme on lukuisia erilaisia kestomuovilaatuja, joten voimme valmistaa kestävää laatua mihin tahansa kohteeseen. Meiltä saat niin muovityöt kuin myös erikoistuotteet, kuten korroosiovapaat kemikaalisäiliöt ja prosessialtaat suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen asti. 

Lue lisää tuotteista ja palveluistamme:

Tilaa muovityöt alan ammattilaisilta

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous vaikka heti, muovityöt kannattaa tilata kokeneelta alan asiantuntijalta. Muoviosien valmistus onnistuu meiltä monen vuoden kokemuksella.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Plastservice Oy
Yhteystie 2
04220 KERAVA

Y-tunnus: 0738084-3
Puh: +358207121480

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Plastservice Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.