Tekniset muovit korkealaatuisesti

Plastservice Oy jatkojalostaa tekniset muovit vaativiinkin olosuhteisiin, joissa tarvitaan korkeaa laatua ja luotettavuutta. Hankimme laadukkaat raaka-aineemme tunnetuilta muovialan tukkureilta. Palvelemme asiakkaitamme Helsingissä, Keravalla ja Uudellamaalla, mutta myös koko Suomen alueella. Toimitamme tuotteita esimerkiksi kemian- ja elektroniikkateollisuudelle, veden- ja pintakäsittelylaitoksille sekä maanrakennus- ja ilmastointiliikkeille.

Tekniset muovit soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi koneenrakennukseen. Niiden ominaisuudet, kuten lujuus, läpinäkyvyys, kemiallinen kestävyys ja pieni kitka, on kehitetty koneiden tarpeita ajatellen. Tarjolla on useita erilaisia materiaalivaihtoehtoja, joista on mahdollista valita käyttötarkoitukseen sopivin.

 Tekniset muovit tarpeen mukaan

 Valmistamme tekniset muovit yksilöllisesti eri kohteisiin, joko valmiiden piirustusten mukaan tai kohteen mukaan mitoitettuna. Ammattitaitoiset suunnittelijamme auttavat mielellään mittatilaustuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa, oli kyseessä minkälainen kohde tahansa.  Ammattitaitoisen suunnittelun avulla asiakkaan prosessiin tai koneeseen saadaan parhaalla mahdollisella tavalla sopivat muovituotteet. Panostamme aina laadukkaaseen työn jälkeen ja aikataulun mukaisiin toimituksiin. 

Lue lisää tuotteista ja palveluistamme:

Tekniset muovit kannattaa tilata alan asiantuntijalta eli meiltä Plastservicen kautta. Teemme toimitukset aina nopeasti ja laadukkaista materiaaleista. Tekniset muovit saat aina luotettavasti toimitettuina ajallaan perille asti – ilman yllättäviä piilokuluja. Ota yhteyttä ja tilaa meiltä tuotteet jo tänään tai kysy lisää palveluistamme.

Kerro meistä kavereillesi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!