Tekniset muovit korkealaatuisesti

Plastservice Oy jatkojalostaa tekniset muovit vaativiinkin olosuhteisiin, joissa tarvitaan korkeaa laatua ja luotettavuutta. Hankimme laadukkaat raaka-aineemme tunnetuilta muovialan tukkureilta. Palvelemme asiakkaitamme Helsingissä, Keravalla ja Uudellamaalla, mutta myös koko Suomen alueella. Toimitamme tuotteita esimerkiksi kemian- ja elektroniikkateollisuudelle, veden- ja pintakäsittelylaitoksille sekä maanrakennus- ja ilmastointiliikkeille.

Tekniset muovit soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi koneenrakennukseen. Niiden ominaisuudet, kuten lujuus, läpinäkyvyys, kemiallinen kestävyys ja pieni kitka, on kehitetty koneiden tarpeita ajatellen. Tarjolla on useita erilaisia materiaalivaihtoehtoja, joista on mahdollista valita käyttötarkoitukseen sopivin.

 Tekniset muovit tarpeen mukaan

 Valmistamme tekniset muovit yksilöllisesti eri kohteisiin, joko valmiiden piirustusten mukaan tai kohteen mukaan mitoitettuna. Ammattitaitoiset suunnittelijamme auttavat mielellään mittatilaustuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa, oli kyseessä minkälainen kohde tahansa.  Ammattitaitoisen suunnittelun avulla asiakkaan prosessiin tai koneeseen saadaan parhaalla mahdollisella tavalla sopivat muovituotteet. Panostamme aina laadukkaaseen työn jälkeen ja aikataulun mukaisiin toimituksiin. 

Lue lisää tuotteista ja palveluistamme:

Tekniset muovit kannattaa tilata alan asiantuntijalta eli meiltä Plastservicen kautta. Teemme toimitukset aina nopeasti ja laadukkaista materiaaleista. Tekniset muovit saat aina luotettavasti toimitettuina ajallaan perille asti – ilman yllättäviä piilokuluja. Ota yhteyttä ja tilaa meiltä tuotteet jo tänään tai kysy lisää palveluistamme.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Plastservice Oy
Yhteystie 2
04220 KERAVA

Y-tunnus: 0738084-3
Puh: +358207121480

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Plastservice Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.