Puskuhitsaus

Puskuhitsaus on Plastservice Oy:n erikoisosaamista muiden palveluiden ohella. Tarjoamme ammattitaitoista hitsauspalvelua joko paikan päällä tai omissa toimitiloissamme. Palvelemme asiakkaitamme Helsingissä, Keravalla ja Uudellamaalla, mutta myös koko Suomen alueella. Olemme tehneet töitä niin teollisuudelle, rakennusliikkeille kuin yksityisille asiakkaille.

Jatkojalostamme laadukkaasta kestomuovista yksilölliset muovituotteet, jotka myös asennamme tarvittaessa paikoilleen. Korjauspalvelumme kunnostaa vanhat ja rikkoutuneet tuotteet luotettavasti ja joustavasti. Korjaamme esimerkiksi paineputkistot ja ilmastointikanavat eri menetelmin, joita ovat muun muassa puskuhitsaus, prosessihitsaus ja muut erikoistyömenetelmät.

Ammattitaitoista hitsauspalvelua

Puskuhitsauksen avulla tasaiseksi höylätyt putkenpäät liitetään ensin sulattamalla ja sitten puristamalla ne paineella yhteen. Puskuhitsaus on tehokas ja luotettava menetelmä, jolla voidaan varmistaa putkiston pitkä käyttöikä. Käytämme hitsauksessa nykyaikaista ja tehokasta hitsauslaitteistoa, joka edustaa alan korkeimpia standardeja. Perustamme toimintamme korkeaan laatuun ja varmistamme aikataulun mukaiset toimitukset jokaisessa kohteessa.  

Lue lisää tuotteista ja palveluistamme:

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Plastservice Oy
Yhteystie 2
04220 KERAVA

Y-tunnus: 0738084-3
Puh: +358207121480

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Plastservice Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.