Puskuhitsaus

Puskuhitsaus on Plastservice Oy:n erikoisosaamista muiden palveluiden ohella. Tarjoamme ammattitaitoista hitsauspalvelua joko paikan päällä tai omissa toimitiloissamme. Palvelemme asiakkaitamme Helsingissä, Keravalla ja Uudellamaalla, mutta myös koko Suomen alueella. Olemme tehneet töitä niin teollisuudelle, rakennusliikkeille kuin yksityisille asiakkaille.

Jatkojalostamme laadukkaasta kestomuovista yksilölliset muovituotteet, jotka myös asennamme tarvittaessa paikoilleen. Korjauspalvelumme kunnostaa vanhat ja rikkoutuneet tuotteet luotettavasti ja joustavasti. Korjaamme esimerkiksi paineputkistot ja ilmastointikanavat eri menetelmin, joita ovat muun muassa puskuhitsaus, prosessihitsaus ja muut erikoistyömenetelmät.

Ammattitaitoista hitsauspalvelua

Puskuhitsauksen avulla tasaiseksi höylätyt putkenpäät liitetään ensin sulattamalla ja sitten puristamalla ne paineella yhteen. Puskuhitsaus on tehokas ja luotettava menetelmä, jolla voidaan varmistaa putkiston pitkä käyttöikä. Käytämme hitsauksessa nykyaikaista ja tehokasta hitsauslaitteistoa, joka edustaa alan korkeimpia standardeja. Perustamme toimintamme korkeaan laatuun ja varmistamme aikataulun mukaiset toimitukset jokaisessa kohteessa.  

Lue lisää tuotteista ja palveluistamme:

Kerro meistä kavereillesi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!