Muoviputket ammattitaidolla valmistettuina

Plastservice Oy jatkojalostaa yksilölliset muoviputket laadukkaasta kestomuovista. Muoviputki tai mikä tahansa muovituotteistamme syntyy vankan kokemuksen ja hyvien materiaalien avulla. Muoviputki syntyy laadukkaista raaka-aineista, jotka hankimme tunnetuilta muovialan tukkureilta. Toimitamme tuotteita teollisuusalan yrityksille, rakennusliikkeille ja yksityisille kuluttajille. Palvelemme asiakkaitamme Helsingissä, Keravalla ja Uudellamaalla, mutta myös koko Suomen alueella.

Valmistamme yksilölliset muoviputket joko valmiiden piirustusten mukaan tai suunnittelemme ne räätälöidysti asiakkaan tarpeiden pohjalta. Valmistamme korkealaatuiset muovituotteet monenlaisiin putkijärjestelmiin, kuten LVI-asennuksiin ja maakaasujärjestelmiin. Valmistamme muoviputket ja -tuotteet käyttäen useita erilaisia kestomuovilaatuja, ja siksi tuotteitamme voidaan käyttää monenlaisiin käyttökohteisiin.

Muovitputket eri käyttötarkoituksiin. Muoviputki tai mikä tahansa muovituotteistamme syntyy laadukkaista materiaaleista. Kysy lisää!

Yksilölliset muoviputkistot talonyhtiön remontteihin

Onko putkiremontin aika? Valmistamme laadukkaat muoviputket talonyhtiön remontteihin. Oli kyseessä minkälainen kohde tahansa, tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua ja yksilölliset ratkaisut kohteen vaatimusten mukaan. Tarvittaessa huolehdimme myös muoviputkistojen ammattimaisesta asennuksesta ja huollosta.

Perustamme toimintamme korkeaan laatuun ja yhdessä sovitun aikataulun mukaisiin toimituksiin. Käytämme tehokkaimpia ja nykyaikaisia menetelmiä sekä ensiluokkaisia materiaaleja, joista syntyvät laadukkaat tuotteet asiakkaidemme tarpeisiin.

Lue lisää tuotteista ja palveluistamme:

Muoviputki kannattaa tilata alan asiantuntevalta ammattilaiselta. Saat muoviputket meiltä luotettavalla laadulla ja nopealla aikataululla. Ota yhteyttä ja tilaa muoviputki käyttötarpeesi mukaan vaikka heti. Vastaamme kyselyihin nopeasti.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Plastservice Oy
Yhteystie 2
04220 KERAVA

Y-tunnus: 0738084-3
Puh: +358207121480

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Plastservice Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.